jurufoto kuantan | kuantan photographer | jurufoto | kuantan
jurufoto kuantan for hire. PERKAHWINAN | EVENT | OUTDOOR . CALL 0179142210
By: Wan Ermie and Rastaherny

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-May-2011 12:00 Email | Share | | Bookmark
PROMO!!! HDSLR WEDDING FILMS " no more typical video"

Hari perkahwinan anda akan diabadikan seperti cerita dengan sentuhan " feel" motion film menggunakan HDslr Kamera iaitu teknologi terkini yang nyata telah membenam tradisi standard video. Dengan rakaman menggunakan saiz sensor (film) yang lebih besar sudah tentu dapat memberikan ambience & kualiti " depth of field " seperti motion picture.
Dengan pengalaman bekerja selama lebih 10 tahun sebagai online video editor di HVD, The Post Group & Cinematic saya yakin dapat menghasilkan sebuah karya yang anda akan kenang selamanya..
.


layari : http://www.lovingcouplestudio.com/blog
atau add saya di facebook : wanermie72@yahoo.com


Monday, 10-May-2010 02:24 Email | Share | | Bookmark
Outdoor Photography

Setelah sekian lama ...baru la dapat saya update sedikit pixs dari previous job...saya lebih suka gambar yg natural color seperti film...ade sedikit vintage...tapi x excessive/ terlebih dalam editing kerana x mahu pureness dalam photography hilang...bukan purist...tapi lebih suka yang natural dan fresh.
























Monday, 10-May-2010 01:01 Email | Share | | Bookmark
Full HD 1920 x 1080p Wedding Film Special Promotion!!!!

Sample boleh dilihat di laman blog saya

log in: http://www.lovingcouplestudio.com/blog


Wednesday, 8-Jul-2009 15:16 Email | Share | | Bookmark
Rosma & Nasrull @ Chinie Timur 2

Perkahwinan Rosma & Nasrull di Felda Chinie Timur 2
















Saturday, 31-Jan-2009 04:55 Email | Share | | Bookmark
Custom Album Ieja & Akbar

Lama nye x updet ye?
Saya agak sibuk ngan kerje2 design di Shahputra. kalau free pon nk kena edit video la plak..hehe sorry ye Tom..ko nye video pun baru aku nk edit ni...
So...ni baru le leh update sket. entry ni adalah custom album milik Ieja & Akbar.
Perkahwinan mereka berlangsung 2 hari di Meru Klang. Jauh gak Meru tu dari rumah mak aku d Seri Kembangan. Lunyai gak aku & Rasta. hehe tapi berbaloi la gak..dapat la aku & Rasta jumpe artis2 yg datang. Ieja ialah anak bongsu perempuan tunggal Mak Mah dan adik pada Adlin tapi lain ayah. Conpius gak aku bila dia explain psl adik beradik dia. Mak Mah pernah 3 kali kahwin so ramai la adik beradik lain ayah...macam aku gak la..ramai adik..yg x pernah jumpa pon ade. cehh byk cakap la plak. so ni la custom album mereka.

























[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net